Sinds 1997 biedt Jogclub Herentals  trainingsmogelijkheden aan voor de recreatieve loper.  Jogclub Herentals richt zich naar de (kandidaat) loper die op een gezonde,  verantwoorde, sociale en plezante manier aan sport wil doen.  Jogclub Herentals is er  zowel voor de beginnende loper als voor de marathonloper.  Zo biedt onze club zowel een beginners programma aan, Joggen voor Beginners (gebaseerd op de "start to run" training om na 12 weken 5 km te kunnen lopen), een vervolg programma (van 5 naar meer km) alsook trainingen voor de meer gevorderde loper die 10 km, 15 km , 21 km, ... of een marathon wil lopen. Ook worden lopers die graag een individueel programma volgen, geholpen door onze trainers.

 

Tijdens de trainingen lopen we in tempo-groepjes zodat iedereen naar eigen vermogen mee kan.

 

Onze trainingen zijn gevarieerd, we trainen op de atletiekpiste van Sport Vlaanderen in Herentals, in het bos en in de stad.  Daarnaast verplaatsen we ons ook regelmatig om eens elders aan een loopevenement mee te doen of om eens in een andere omgeving te kunnen lopen.

 

Naast al die inspanning zijn er uiteraard ook momenten van samen vieren en plezier maken, maar dat moet je aan de leden vragen ....

 

PRIVACYVERKLARING

Jogclub Herentals respecteert uw privacy zoals voorzien in de nieuwe wet (GDPR) geldend vanaf 25 mei 2018. Deze wet is van toepassing zowel op de verwerking van uw persoonsgegevens als op het gebruik door de club van  beeldmateriaal verzameld in het kader van de clubactiviteiten. Meer gegevens zijn te vinden in de uitgebreide Privacyverklaring die u kan u openen via de onderstaande link.